cohong gym

Wednesday, July 09, 2008

Kampung

Hari Jumaat ni aku plan nak balik kampung. Sepatutnya minggu lepas aku balik, tapi si Bajau ada kat KL, so aku cancel balik kampung. Bajau datang ngan family, so line tak clear. Tak bole nak melepak. Aku jumpa dia hari Khamis ngan hari Sabtu. Itu pun lepak tak lama.

Aku tak tau nak balik naik apa. Belom kasi decide. Mungkin naik Air Asia. Bila dah sampai kat area kampung aku, tekan loceng. Pastu peramugari akan bagi beg payung terjun. Lepas tu terjun. Aku harap terjunan aku tepat ke sasaran. Risau jugak kalau angin kuat. Nanti payung terjun aku kena tolak ke tempat lain pulak. Tak pasal-pasal aku kena jalan kaki sampai rumah.

28 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home