cohong gym

Thursday, September 18, 2008

Suka sama suka

UPDATE : Dengar cerita Pak Lah telah didesak oleh Ahli-ahli Majlis Tertinggi UMNO untuk melepaskan jawatan Perdana Menteri dan Presiden UMNO sebelum 9 Oct iaitu tarikh bermulanya mesyuarat UMNO bahagian. Desakan tersebut dibuat atas dasar untuk menyelamatkan UMNO dan negara juga.

Pak Lah dengan Najib sudah tukar jawatan suka sama suka. Pak Lah amik kementerian pertahanan, Najib amik kementerian kewangan. Senang je buat macam tu. Nanti bila dah boring, boleh tukar kementerian lain pulak. Mungkin Pak Lah boleh tukar ke kementerian luar, macam dulu-dulu. Pastu stay la kat kementerian tu jangan tukar-tukar dah. Itu pun lepas dia buat tukar suka sama suka jawatan perdana menteri dengan sesiapa saja yang layak, mungkin Najib kot? Kalau nasib dia baik dapat stay kat kementerian luar, kalau nasib tak baik terus kena tendang keluar. Kalau Najib nak mintak tolong tendang Pak Lah keluar, ramai rakyat malaysia yang akan menawarkan diri, aku sudah pasti.

Ada sesiapa yang nak tukar apa-apa kat sini?

22 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home