cohong gym

Wednesday, September 24, 2008

Deadline?

Anwar sudah kasi drop dia punya deadline untuk takeover kerajaan. Akhirnya boleh la kita relax sekejap. Tapi sampai bila?

Menurut Anwar, pelabur telah menarik keluar pelaburan sebanyak RM125 billion pada tahun ini. Sebab-sebabnya kerana tiada judicial independence dan penggunaan ISA.

Bunyi macam ada kepentingan je kat alasan-alasan tu? Si Anwar ni pun salah satu alasan kejatuhan ekonomi jugak. Tindakannya membuatkan banyak pelabur yang takut untuk melabur di Malaysia.

Anwar dengan Pak Lah 2 x 5. Sama je dua-dua ekor ni.

16 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home