cohong gym

Tuesday, January 13, 2009

More pictures

First time ride kat highway Butterworth. Helmet pinjam Mehtab punya

Sabtu petang lepas ambik moto dari kedai. Tengah practise kat area rumah Mehtab

Pandangan dari belakang

Mehtab punya Yamaha R1 2007

Mehtab tengah pasang seat cowl

1st time on the bike

36 Comments:

  • She got nice ass ! WOW

    By Blogger Syamsulfaiz, At 12:14 PM  

  • gambar last tu yg tak tahan nak nengok! macam kesatria baja hitam pun ada hehe ...anyway, congrats bro!

    By Anonymous Anonymous, At 2:36 PM  

  • Along,
    memang nice. Sexy bro. Pompuan sexy pun tak cukup bila banding dengan CBR nih. Tak puas mata memandang. Aku ngan Mehtab bole layan tengok moto sampai tengah malam

    Slash,
    heheheheh, itu blom bertukar lagi tu hahahahha

    By Blogger cohong gym, At 3:29 PM  

  • Hello friends, selamat bertemu semula, lama tak ber-internet.

    Wah Cohong... dah ada motor "besar" dah, cun gile... Akhirnya tercapai sudah impian kau. Tapi ingat, bawak motor tu hati-hati. Kalau hujan jangan lupa lepak bawah jejambat. Nie bawak motor "besar" nie, lesen ada ke takde?

    Tahniah & Selamat Menunggang. Ingatlah, kepulangan anda sentiasa dinanti, bukan untuk diratapi.

    By Blogger zuzrin, At 5:12 PM  

  • Zuz,
    Akhirnya tercapai impian aku selama ni. Sejak kecik aku berangan nak bawak moto besar. Alhamdullillah tercapai gak akhirnya.

    Lesen mestila ada, kalau tak macam mana dapat beli hehehehe

    Mana kau menghilang. Lama siut tak dengar cerita.

    By Blogger cohong gym, At 10:56 AM  

  • Hah! Aku tanak dengar kawan aku mati accident. Jadi, ko bawa baik2, tengok jln betul2, jgn bawak laju2, bersopan sikit kat jln raya, jgn ingat nak lumba, jgn jadi mat rempit. Oleh itu, tahniah dapat motor baru. Dan berhati-hati di jalan raya! Dan kalau ko rasa motor ni lagi baik dari pompuan, tolong pas murni kat aku ye!

    By Anonymous Anonymous, At 3:03 PM  

  • hahahaha tq tq. Aku sentiasa berhati-hati. Aku baru je balik dari Penang. Aku ride the moto dari Penang bawak murni. Aku convoy dengan Mehtab. Aku masih tak berani nak laju. Kitaorang cruise 150-160 kmh je. Paling laju pun 190 kmh.

    P/s Murni lagi best hahahahha

    By Blogger cohong gym, At 2:11 PM  

  • Adusss jelesnya aku kt ngko... Brp RM ngko angkat? Loan brp percent ek?

    Salute lu bro, CBR1000RR mmg kelas... tak malu dok sebelah R1 Mehtab!

    By Blogger Iwan, At 7:41 PM  

  • Best2 juga, tapi kalau accident, best juga! Jadi ingat - Keselamatan Di Jalan Raya Tanggung Jawab Kita Bersama!

    Mulai hari ini, aku bersetuju dengan Slash bahawa ko patut digelar Kesatria Baja Hitam! Hahaha!

    By Anonymous Anonymous, At 6:29 AM  

  • Midi,
    CBR ngan R1 dalam satu kategori moto yang sama. Performance dan top speed pun sama. Cuma sedikit berbeza dari segi handling dan torque.Mehtab punya R1 sudah buat full system Arrow exhaust, power commander etc. Aku punya pulak hanya tambah Yoshimura slip on exhaust. So dari segi power, Mehtab punya power lagi.

    Aku amik 2nd hand. RM72,500. Loan 7%

    Bajau,
    Yeah! mari lah melawan alien alien jahat

    By Blogger cohong gym, At 10:18 AM  

  • Bro, aku br jumpe kawan aku minggu lepas dia pun bawak CBR1000... setiap Sabtu pagi dia & group ronda di Jalan Karak. Member2 dia bwk Ducati, Honda, Yamaha termasuk laa Fauziah Latif (Ducati 848/Monster/Harley). Peeerrrggghhh!!!

    By Blogger Iwan, At 12:00 PM  

  • perghhhhhh. Aku blom berani nak layan karak. Masih blom pandai nak handle power dia. Moto ni power giler bro. Silap pulas, melayang kita. Aku tengah menyesuaikan diri di highhway dan town road. Highway senang sikit, tapi town riding perlukan keberanian dan handling moto susah.

    By Blogger cohong gym, At 12:49 PM  

  • kalau susah sangat, ko tolak je motor tu kat Karak. Confirm ko takkan terjatuh dari motor!

    Lawan alien? Bukan ko pun species alien ke?

    By Anonymous Anonymous, At 4:00 PM  

  • kalau susah sangat, ko tolak je motor tu kat Karak. Confirm ko takkan terjatuh dari motor!

    Lawan alien? Bukan ko pun species alien ke?

    By Anonymous Anonymous, At 4:02 PM  

  • Tolak lagi la susah. Bukan macam moto cup bole main tolak tolak. Berat moto ni 200 ++ kg beb. Terberak nak tolak.

    Aku penyelamat dunia. Alien tu kau ahahahhahaha

    By Blogger cohong gym, At 6:19 PM  

  • cohong.. nti ngko dah ada anak jgn bwk moto mcm dlm youtube nih..
    http://www.youtube.com/watch?v=7Q143qg6KyU
    klu ngko terlibat jugak, aku akan saman kau atas dasar perikemanusiaan. sian kat anak ngko.. yg pelik,org kat sekitar tu xde sorg pun yg tolong. org malaysia ni dh makin sombong ke?

    p.s. klu ngko boleh upload dlm blog ngko pun bgus jgk, sbg pgjrn pencinta motorsikal semua..!

    By Blogger Ifila Saila, At 12:09 PM  

  • Tak kan aku buat macam tu. Tak sanggup aku. Naik moto suka suka je. Bukan nak buat gila hahahaha

    By Blogger cohong gym, At 1:14 PM  

  • hahaha aku alien sebab aku ada power mcm Peter Petrelli dalam Heroes! Penyelamat dunia? Apasal tolak motor pun terberak?

    By Anonymous Anonymous, At 3:27 PM  

  • Mamat tu punya power ok, tapi mamat tu yang tak ok. Aku tengok sentiasa confuse. Watak dia tak best. Aku nak jadi Hero Nakamura. Lagi best

    By Blogger cohong gym, At 6:44 PM  

  • hamid.. knpa skrg aku xleh access blog ngkau bah.. ngkau sudah banned aku ka bah..?

    By Blogger Ifila Saila, At 10:34 PM  

  • hamid n cohong..
    hari ni aku ada post satu artikel yg berkaitan dgn undang2 walaupun aku x praktis law.. yg ini aku rasa cohong boleh respon dari sudut, kacamata mahupun sidemirror perundangan..
    Sudi2lah mengomen dan mengomel..! :D

    By Blogger Ifila Saila, At 7:10 PM  

  • cohong,
    jikalau membawa motor balik melaka
    jgn lupa pakai topi keledar,
    jika tak ingin ditimpa celaka,
    jgn bawa secara kurang ajar...

    tu nti klu menunggang balik melaka, bawak2 la panjangkan langkah ke negeri johor...
    nak gak try jd pembonceng cbr nie

    By Anonymous Anonymous, At 11:03 PM  

  • Lipi,
    Aku akan ke sana.

    Rompakan,
    hehehehehe bole.

    By Blogger cohong gym, At 1:09 PM  

  • lipi, bagi aku email ko. aku tak blok ko, cuma aku private kan je blog tu. nnt aku invite ko. cepat bagi email!. tak pun ko email aku kat hamid1601@yahoo.com

    By Anonymous Anonymous, At 2:59 PM  

  • Cohong,

    Semenjak hang ada superbike ni, blog hang pun hang tak pi update. Kerek la lu mat. Sampai hang punya boyfriend pun lu tara jengok apa crita?? Ni semua si Hamid yang bagi tau ni.

    By Blogger HH, At 3:31 PM  

  • Sebelum singgah di Melaka & Johor, apa kata ngko singgah jap di Negeri Sembilan... bg aku pinjam nk bwk ayah aku gi surau, kekeke!

    By Blogger Iwan, At 3:33 PM  

  • Alamak geng, sori la. Bukan aku tak nak update, tapi sekarang aku sibuk giler. Nak raya ni, semua orang nak cepat.

    Midi,
    hahahahhahaha

    By Blogger cohong gym, At 5:13 PM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Anonymous Anonymous, At 1:54 AM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Anonymous Anonymous, At 1:58 AM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Anonymous Anonymous, At 2:04 AM  

  • sapelah mamat yg melalut kat dalam blog ni yeee.....aku pun orang sabah juga tapi aku takde la menghina org luar. Aku rasa aku nak tanya mamat yg tinggalkan komen kat blog member aku ni - apa yg ko dah buat untuk majukan sabah? (bagi sarawak, biar hermanla yg slow talk dgn mamat tu) Setakat komen sana, komen sini, bising sana, bising sini, aku pun buli buat...Ko tak perasan ke pemimpin sabah bila dah masuk peringkat pusat, satu haprak dia tak buat. Cakap nak selesaikan isu pendatang haram, takde pula apa2 tindakan aku tengok di KK ni. Apa la ko ni..lain kali, pikir rasional la sikit bila menulis!

    By Anonymous Anonymous, At 2:56 PM  

  • Bajau,
    aku rasa orang yang kecewa dan kurang pendidikan moral je akan tulis macam tu.

    By Blogger cohong gym, At 4:55 PM  

  • sapa la yang melalut cakap cam tu. Buat malu company je. Aku rasa orang sarawak tak cakap camtu sebab selalunya Sarawak ni main kroni dan nepo je memanjang. Project sarawak untuk sarawak. No one from outside can touch. So apa mau bising.

    Kalau negeri lain tu gua tak tau la. Aku rasa mamat yang tulis ni tgh high kot. Kalau dak pun, tengah gersang... mcm cohong

    By Blogger HH, At 10:53 AM  

  • ooo.. rupanya kat blog cohong pun ada tetamu x diundang.. aku ingat kat blog aku je.. aku pun x tahu apa yg dia tulis dlm blog cohong tapi nampak gaya aku kena delete la jgk sbb dah main sentimen2 kenegerian dan 'asobiah nih.. kat uia dulu 'asobiah2 ni mana boleh, betul x?

    amid.. ni email aku alifialias@yahoo.com, tp aku pelik, knpa sblm ni aku blh buat posting kat blog engkau bah..
    bytheway.. knpa kau privatekan blog ngkau, ada apa2 yg perlu disembunyikan ker?

    cohong, selamat memandu dan berakhlak mulia di jalan raya..!

    By Blogger Ifila Saila, At 12:38 PM  

  • By Blogger yanmaneee, At 5:14 PM  

  • By Blogger yanmaneee, At 12:25 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home