cohong gym

Tuesday, May 25, 2010

hi

dah lama aku tak tulis kat blog ni. aku sangat bz sejak kebelakangan ni. blog kengkawan pun aku sempat baca je. nak komen tak sempat. lagi pun tak aktiviti atau kejadian yang menarik yang berlaku.

aktiviti aku sepanjang minggu seperti biasa, isnin sampai jumaat aku ada kat office dari pagi sampai malam. hari sabtu tengah hari pun masuk office jugak sampai petang. hari ahad pagi aku pegi ride sorang sorang ke karak. tu je la aktiviti aku sepanjang minggu.

aku suka hujung minggu pasal bole rest lama sikit and bole keluar jalan-jalan dengan murni. pastu bole pegi ride. aku ride sekejap je. ride sampai tol bentong pastu patah balik. saja je nak lepas geram layan corner. kalau lama tak ride takut gayat pulak nanti.

aku baru tukar coil moto. 3 minggu lepas moto tak bole start masa aku hantar murni pegi klcc. kena buat jump start baru bole jalan. rupa-rupanya coil sudah terbakar. aku tukar bateri baru pun sekejap je ok, pastu tak bole start lagi. bile hantar bengkel, mechanic kata kena tukar coil dengan magnet. melayang 1500. kebetulan air filter yang aku order dari ebay pun dah sampai, so aku mintak dia pasang sekali.

lepas ni aku plan nak pasang steel braided brake hose. moto dah semakin power so brake pun kena la power. it is not how fast the bike can go but how fast it can stop.

3 minggu lagi ada japan GT kat sepang. aku plan nak pegi tengok. aku dah call member suruh tolong booking tiket. minggu depan n minggu satu lagi ada kenduri kat kampung. so aku akan ada kat kampung.

12 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home