cohong gym

Friday, February 20, 2009

Arghhhhhhh

Dah 2-3 hari ni aku kena selsema & batuk. Tak best betul la. Aku start kena hari Rabu. Malam sebelum tu, aku lepak minum ngan client. Balik rumah pukul 3 pagi. Esok bangun aku rasa hidung tersumbat dan tekak rasa gatal.

Esok aku nak pegi riding ke Ipoh. Dah confirm ngan Mehtab, dia dari Penang aku dari KL. Kitaorang nak breakfast kat Ipoh. Petang tu pulak member bikers kat KL ajak pegi Melaka makan ikan bakar. Aku tak confirm lagi ngan diaorang pasal aku nak pegi Ipoh. Kalau sempat, baru aku confirm.

Aku harap, selsema aku akan baik by esok pagi.

14 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home