cohong gym

Saturday, June 09, 2007

Animal changes

Aku sudah on Animal Pak and Animal M-Stack selama 2 minggu...
and aku sudah tukar cara work out....
so far hasilnya sangat baik....
I can see my biceps swollen and the veins terkeluar...
tapi aku tak pasti samada kerana those Animals or my work out...
tapi the combinations mendatangkan hasil yang dikhendaki.
Well, itu baru 2 minggu....and aku ada lagi 6 minggu untuk membina segala muscle yang ada kat dalam badan ni and cuba buang sebanyak yang mungkin lemak yang menjadi onar.
Harap-harap aku dapat naikkan berat sampai 75kg....pasal aku hanya ada sampai hujung bulan 7 je.
Lepas tu process cutting akan bermula sampai la raya.......

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home