cohong gym

Sunday, October 28, 2007

Guitar

Aku dah lama tak main guitar. Dah berlapok dah. Guitar aku pun dah berabok. Skill dah tak de. Drum pun dah lama tak main. Setakat tengok orang main je, itu pun kat HRC n Planet. Minat masih ada tapi.......tak de kaki nak main. Main sorang2 tak best. Aku pulak jenis yang malas nak carik lagu, kalau ada si Bajau, bole gak dia ajar kan aku.
Bajau punya skill mesti dah power giler. Dulu pun dah power, sekarang mesti dah taraf pro hehehehe.
Tak tau apa nak buat sekarang, bosan giler. Nak pegi keluar pun dah tak semangat. Tu la pasal aku suka lepak kat opis. Sekurang2nya kalau bosan bole main game or tengok movie.
Kena cari satu hobi baru......

7 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home