cohong gym

Tuesday, July 10, 2007

Hahahahahhahahahhaha

Aku memang hensem giler....dah tak de orang yang hensem macam aku kat dunia ni.
Belom pernah aku jumpa orang yang sehensem aku.
hahahahahahahaha
Amacam Bajau..cantik tak layout baru aku...
itu baru sikit..aku blom kasi finishing touch lagi..hahahahaha
kau ingat kau sorang je yang bole tukar layout?
so..siapa yang hensem? mesti la aku.....hahahahahaha
Kau dah tengok Transformers?
kalau blom..kau memang mondos..
Well...kita lupakan si Bajau yang tak hensem tuh..
Next week, aku akan start diet...
peh risau gak..takut tak committed.
mana la tau tiba-tiba hilang focus..jahanam diet aku.
nak hilang lemak susah giler tapi kalau nak tambah lemak senang sangat.
tapi tak mengapa...semangat mesti kuat.
Go Cohong..Go Cohong..
Supplements yang aku amik for 2 months memang sangat berhasil.
aku recommend pada sesiapa yang nak try.
those things bagi energy and strenght.
Dalam masa 2 bulan je aku punya shoulder press naik dari 25lbs max kepada
35lbs max.
Shoulder press machine naik dari 160lbs max kepada 200lbs max.
peh!!!! memang best.
aku pun tak perasan mula-mula. tapi lepas tuh...huh terperanjat gak.
aku add tongat ali capsule dalam diet aku. for extra energy.
The best part is these supplements also help body to burn excess fat.
Starting next week, i will have may be 3 months to burn those fat bastard.

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home