cohong gym

Saturday, October 14, 2006

Fuck off....

Today aku kena lagi ngan cab driver. Masuk kali ni dah 3 kali aku kena. Fuck! Celaka punya cabbie. Pegi mampos la sama kau ngan kau punya family. Kenapa kau nak tipu duit orang lain. Ikut je la meter yang dah ditetapkan....hidup kau pun senang. Tak payah nak kena maki hamun ngan penumpang. Duit yang kau dapat melalui meter tipu, kau nak bagi makan kat anak bini or mak bapak kau......tu la pasal anak bini ngan mak bapak kau pun jadi macam sial pasal makan duit haram.
JPJ pun tak leh nak buat apa-apa. Diaorang buta! dah kena bagi makan agaknya. Sia-sia je taxpayer bagi kauorang gaji. Makan gaji buta.
Check betul-betul semua cab. Make sure diaorang guna meter yang legal. Tak tau la sampai bila masalah ni akan berlaku.
Bukan semua cabbie macam tu, ramai yang baik dan ikut peraturan, tapi sebab nila setitik rosak susu sebelanga.

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home